Oracle Cloud infrastruktúra migrációja

Az infrastruktúra felhőbe történő migrációja

A meglévő infrastruktúra Oracle-felhőbe történő migrációja lehetővé teszi az erőforrások jobb kihasználását és hozzáférést biztosít a modern technológiákhoz a hatékonyság és eredményesség javítása érdekében. Az Oracle felhőnek köszönhetően a vállalatok az informatikai infrastruktúra kezelése helyett az alaptevékenységükre összpontosíthatnak.

Oracle adatbázisok biztonsági mentése az Oracle felhőbe

Az Oracle felhőalapú adatbázis biztonsági mentési szolgáltatásának használatával megvédheti adatait az adatvesztéstől, és lehetővé teheti azok könnyebb helyreállítását meghibásodás vagy egyéb fenyegetés esetén. Ennek köszönhetően az üzletmenet folytonossága megmarad, és elkerülhetők az adatvesztésből eredő esetleges károk.

Adatbázis-migráció meglévő adatbázisból a felhőbe

Az Oracle adatbázisok on-premise verziójának a felhőbe történő migrációja lehetővé teszi az informatikai infrastruktúra kezelésével és karbantartásával kapcsolatos költségek csökkentését. Emellett lehetővé teszi az adatokhoz való könnyebb hozzáférést és a hatékonyabb menedzsmentet.

Autonóm adatbázisra való migráció / Oracle Database as a Service (DBaaS) szolgáltatásra való migráció

Az autonóm adatbázisra való migráció lehetővé teszi az adatbázisok hatékonyságának és skálázhatóságának növelését, valamint az adatbázis-kezeléssel kapcsolatos számos feladat automatizálását. Az Oracle Database as a Service (DBaaS) szolgáltatásra való áttérés lehetővé teszi az Oracle adatbázisok előfizetéses modellben történő használatát anélkül, hogy saját IT-infrastruktúrába kellene befektetnie. Mindkét lehetőség számos előnnyel járhat, többek között jobb teljesítménnyel, nagyobb rugalmassággal és alacsonyabb adatbázis-kezelési költségekkel.

Oracle Cloud migráció tanúsítvány

Sikertörténetünk

OCI packages: Boost your Oracle Cloud