Oracle Technológiák

Több, mint 20 éves tapasztalattal rendelkezünk az Oracle technológiák terén, amely által kiemelt Oracle partnerek lettünk, valamint az évek során megszerzett minősítéseink által egyedi feladatok elvégzésére is a jogosultak vagyunk. Track: License and Hardware Expertise: Oracle Exadata Database Machine és Service: Oracle Exadata Database Machine Cégünk kiemelten büszke az elért Exadata tanúsítványra, ami segítségével nemcsak a szoftver, hanem a hardver is irányításunk alá került. Ezen szaktudás keretein belül az Oracle zászlós hajójának, az Exadata szervernek a módosításait is végezhetjük. Track: Cloud Service Expertise: Oracle Database to Oracle Cloud és CSSE: OCI Migration Cégünk elhivatott a Cloud technológiák iránt, ezért kiemelten foglalkozunk a cloud és multi cloud architektúrával is. Ehhez több minősítést is megszereztünk az elmúlt hónapokban.

Rancher - Egy platform
a Kubernetes menedzsélésére

A Rancher Inc. egy 2014-ben alakult szoftvervállalat, amely nyitott volt az új piac adta lehetőségekre, ezért belefogott egy Docker és Kubernetes technológiákra épülő kezelőfelület fejlesztésébe. Egy éven belül bemutatták a Ranchert, egy nyílt forráskódú platform első változatát a konténerek körüli innovációt végző csapatok számára. 2016-tól a Kubernetes orkesztrációt is támogatta, ekkor már több ezer csapat használta. A közösség növekedésével nem álltak le a fejlesztéssel. A Rancher 2.0 lett az első magas szintű szoftver, mely képes Kubernetes platformot nyújtani vállalati szinten is. 2020-ban a SUSE sikeres akvizíciót hajtott végre, a Rancher Inc. már a SUSE anyacég alá tartozik.A Datatronic 2021 Januárban lett a Rancher hivatalos Reseller és Hosting partnere. Vállalatunknál természetesen az összes Rancher szolgáltatás elérhető.

Traefik Labs - Cloud-Native Networking Stack

A 2016-ban alapított Traefik Labs (korábban Containous) olyan vezető cloud-native hálózati megoldásokat nyújtó vállalat, amely nagyszerű eszközöket kínál a modern informatikai környezetek telepítésének megkönnyítésére. A cég fejlesztőinek küldetése, hogy minden vállalkozás számára egyszerűbbé tegye a felhő- és mikroszolgáltatások alkalmazását. A Traefik Labs fejlesztési modellje nyílt forráskódú megoldásokon alapul. Úgy hisszük, a közösség által támogatott, nyílt forráskódú szoftverek és a vállalati szintű tanácsadás olyan bizalmat nyújtanak ügyfeleinknek, hogy nekik csupán üzleti tevékenységükre kell koncentrálniuk. A Datatronic Kft. és a Traefik Labs 2020 novemberében lettek hivatalos partnerek. Céljaink, hogy megismertessük a technológiát és a Traefik Enterprise-t bevezessük a vállalati világba.

NGINX part of F5

Az NGINX, amely jelenleg az F5 Inc. része, számos technológiát kínál fel modern alkalmazások fejlesztésére. Az F5-tel együtt kombinált megoldásaik áthidalják a különbséget a NetOps és a DevOps között Multi-Cloud alkalmazásszolgáltatással, amely a kódtól az ügyfélig terjed. A Datatronic Kft. és az NGINX 2021 Januárban lettek hivatalos partnerek. A termékeik bevezetését, és támogatását a vállalatunkon keresztül biztosítjuk.

MinIO - Object Storage a Hybrid Cloud korszakához

A MinIO nagy teljesítményű, Kubernetes-native Object Storage megoldása a Hybrid Cloud igényeinek megfelelően épült. Minden Kubernetes környezetben egyformán hatékony performanciát nyújt és az applikációk széles körét támogatja. A Datatronic Kft. és a MinIO 2021 januárjában lettek hivatalos partnerek. A termékeik bevezetését és támogatását a vállalatunkon keresztül biztosítjuk.

SUSE - Nyílt forráskódú megoldások nagyvállalatoknak

A SUSE az egyik legelterjedtebb Linux-disztribúció, amelyet Németországban fejlesztenek. A cég a Novell tulajdona, melyet az Attachmate Group később felvásárolt. A SUSE az egyik alapító tagja a Desktop Linux Consortiumnak. A 10.2 Alpha változattól az operációs rendszer hivatalos neve openSUSE, ami egyben a Novell által vezetett nyílt közösségi fejlesztést is takarja.Napjainkban a SUSE-t termékcsaláddá bővítették. A SUSE Linux Enterprise Server (SLES) és a SUSE Linux Enterprise Desktop (SLED) a Novell openSUSE-ra épülő két legfontosabb kereskedelmi terméke.

Docker- Egyszerűsítse és gyorsítsa fel a fejlesztési munkafolyamatokat

A Docker az alkalmazásfejlesztés bonyolultságának meghódításával segít a fejlesztőknek életre hívni ötleteiket. Egyszerűsíti és felgyorsítja a fejlesztési munkafolyamatokat az alkalmazás-összetevők összevonásával. A Docker Engine és a Docker Hub páratlan egyszerűséget, mozgékonyságot és választékot kínál, amelyet világszerte fejlesztők milliói használnak.