Cloud Native
technológiák

Üdvözöljük a Datatronic Cloud-Native Technology szolgáltatásában!

A Datatronic-nál elkötelezettek vagyunk amellett, hogy segítsünk a vállalkozásoknak kiaknázni a felhő-alapú technológiák teljes potenciálját, annak érdekében, hogy azok növeljék agilitásukat, skálázhatóságukat és innovációikat. Fedezze fel szolgáltatásaink kínálatát, és engedje meg, hogy mi vezessük Önt a felhő-alapú jövő felé.

Kik vagyunk mi?

A Datatronic a felhő-alapú technológiák egyik vezető szolgáltatója. Szakemberek elkötelezett csapatával és az innováció iránti szenvedéllyel segítjük a szervezeteket a felhő-alapú korszakban fejlődni, növekedni. Küldetésünk az, hogy megújítsuk a vállalkozásokat a legmodernebb felhő-alapú megoldások alkalmazásával.

Cloud Native szolgáltatásaink

Felhő-alapú stratégia:

Készítsen egyedi felhő-alapú stratégiát, amely összhangban van az üzleti céljaival. A felhő-alapú megoldások terén szerzett szakértelmünk lehetővé teszi vállalkozásának, hogy kiaknázza a felhő teljes potenciálját. Olyan stratégiák kidolgozására és végrehajtására specializálódtunk, amelyek a skálázhatóságot, az agilitást és a rugalmasságot részesítik előnyben, miközben optimalizálják az erőforrás-felhasználást.

Mikroszolgáltatási architektúra:

Bontsa a monolitikus alkalmazásokat mikroszolgáltatásokra a rugalmasság és skálázhatóság növelése érdekében! A mikroszolgáltatások terén szerzett szakértelmünk lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy moduláris, skálázható és rugalmas alkalmazásokat hozzanak létre. A monolitikus alkalmazások kisebb, kezelhető egységekre való lebontására szakosodtunk, amelyeket önállóan lehet fejleszteni, telepíteni és karbantartani.

Container Orchestration:

Használja a Kubernetes-hez hasonló konténer szervezőplatformokat az alkalmazások hatékony telepítéséhez és kezeléséhez. A konténerek szervezésében szerzett szakértelmünk biztosítja a mikroszolgáltatások zökkenőmentes kezelését, skálázhatóságát és elérhetőségét. A Kubernetes-hez hasonló konténer-orkesztrációs platformok kihasználására specializálódtunk az alkalmazások telepítésének, skálázásának és felügyeletének egyszerűsítése céljából.

Szerver nélküli számítástechnika:

Üdvözölje a szerver nélküli számítástechnikát, hogy a kódok kifejlesztésére tudjon koncentrálni, az infrastruktúra kezelését pedig hagyja ránk! A szerver nélküli megoldások terén szerzett szakértelmünk lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy hagyományos szerverek kezelése nélkül építsenek és futtassanak alkalmazásokat. Olyan architektúrák tervezésére specializálódtunk, amelyek automatikusan skálázhatók, ezzel biztosítva a költséghatékony és könnyen elérhető szolgáltatásokat.

DevOps és folyamatos integráció/folyamatos telepítés (CI/CD):

Fokozza a szoftverfejlesztési és telepítési gyakorlatait DevOps-al és folyamatos integrációval /folyamatos telepítéssel (CI/CD). A legkorszerűbb módszerek terén szerzett szakértelmünk lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy egyszerűsítsék a fejlesztést, automatizálják a tesztelést, és felgyorsítsák a kiváló minőségű szoftverek kiadását.

Felhő-alapú biztonság:

Tegye biztonságosabbá felhő-alapú alkalmazásait a felhő-alapú biztonság terén szerzett szakértelmünkkel. Modern alkalmazások és infrastruktúra védelmére specializálódtunk, biztosítva az adatok integritását és titkosságát dinamikus, skálázható környezetekben. A megközelítésünk magába foglalja az erőteljes biztonsági intézkedések végrehajtását a felhő-alapú megoldásainak szerkezetében.