A Datatronic több, mint 20 éves
tapasztalattal nyújt kiemelkedő
Oracle szolgáltatásokat -
ismerjen meg minket!

Üdvözöljük a
Datatronic Oracle Technologies Hub-on

A Datatronic elkötelezett amellett, hogy segítse a vállalkozásokat az Oracle-technológiák erejének kihasználásában az innováció, a hatékonyság és a növekedés előmozdítása érdekében. Akár kis, vagy kezdő vállalkozásról, akár nagyvállalatról van szó, szakértői csapatunk segít Önnek eligazodni az Oracle-megoldások világában.

Kik vagyunk mi?

A Datatronic az Oracle technológiai megoldások vezető szolgáltatója. Több, mint 20 éves tapasztalatunkkal és tanúsított szakemberekből álló csapatunkkal elkötelezettek vagyunk amellett, hogy ügyfeleinknek elsőrangú Oracle-szolgáltatásokat és termékeket nyújtsunk. Küldetésünk, hogy az Oracle-technológiákban rejlő lehetőségek teljes körű kiaknázásával sikeresebbé tegyük a szervezeteket.

Oracle szolgáltatásaink

Oracle adatbázis-adminisztráció

Adatbázis-adminisztrációs szolgáltatásainkkal biztosíthatja adatai védelmét, hozzáférhetőségét és optimalizálását. Adatbázis-kezelési igényeinek kielégítésére magasan képzett és tanúsított Oracle DBA-kból álló csapatunk mindig kész segíteni Önnek.

Oracle felhő megoldások

Zökkenőmentes átállás a felhőre az Ön egyedi igényeire szabott Oracle Cloud megoldásokkal. Az Ön szervezetének egyedi igényeihez igazított felhőmegoldások átfogó csomagját kínáljuk. Szakértő csapatunk az Oracle Cloud szolgáltatások telepítésére, kezelésére és optimalizálására szakosodott, így biztosítva, hogy a felhőben rejlő összes lehetőséget kiaknázza vállalkozása számára.

Oracle alkalmazásfejlesztés

Egyedi alkalmazások készítése, fejlesztése és karbantartása az Oracle technológiáival a jobb üzleti folyamatok érdekében az Apex és a PL/SQL segítségével. Képzett fejlesztőcsapatunk kiválóan ért a funkciókban gazdag, felhasználóbarát alkalmazások létrehozásához, amelyek kihasználják az Oracle APEX-ben rejlő teljes potenciált. Olyan egyedi megoldásokra szakosodtunk, amelyek az Ön egyedi igényeit elégítik ki, az adatbázis-alkalmazásoktól az adatvizualizációs eszközökig.

Oracle Exadata szolgáltatás

Oracle Exadata Service szolgáltatásunkkal csökkentett késleltetést, gyorsabb lekérdezés-feldolgozást és erőteljesebb adatkonszolidációt tapasztalhat. Akár az Exadatára szeretne áttérni, akár meglévő rendszerét szeretné optimalizálni, vagy éjjel-nappal tartó támogatásra van szüksége, mi gondoskodunk róla. Tegye sikeresebbé szervezetét élvonalbeli adatbázis-technológiával, amelyet kiválóságra terveztek. Vegye fel velünk még ma a kapcsolatot, hogy megtudja, hogyan alakíthatja át az Oracle Exadata az adatinfrastruktúráját, és hogyan mozdíthatja előrébb az üzleti tevékenységét.

Oracle Consulting

Szakértőink tanácsadást nyújtanak az Oracle-technológia legjobb gyakorlataival, az architektúra tervezésével, a biztonsági mentési megoldásokkal és a rendszer optimalizálásával kapcsolatban.

Miért lehet a Datatronic az Ön legjobb Oracle partnere?

Licencoptimalizálási szolgáltatásunknak köszönhetően jelentősen csökkentheti jelenlegi Oracle licencköltségeit. Az ügyfélnél mindig egy dedikált mérnöki csapat foglalkozik az aktuális feladatokkal, ami a partnerség során állandóságot és stabilitást jelent.

Az Oracle üzemeltetésével kapcsolatos összes feladatot el tudjuk látni, így Önnek csak egy partnerrel kell szerződést kötnie.

Állandó, képzett magyar Oracle szakértői csapattal dolgozunk. A 24/7 rendszerkarbantartási szolgáltatásunk és a kiemelkedő problémakezelési tapasztalatunk maximális biztonságot nyújt.