Lépjen be a konténer orkesztráció új dimenziójába a Datatronic csapatával!

Mit érdemes tudni a Datatronic Microservice Cluster (DMC) szolgáltatásunkról?

A Datatronic Microservice Cluster (DMC) szolgáltatás egy olyan különleges felhő szolgáltatás, amely Kubernetes alapú microservice technológiai háttérre épül, lehetővé téve a folyamatos magas rendelkezésre állást, a leállás mentes rendszer frissítéseket és az automatikus szerver kapacitás allokációt. Ismerje meg a DMC előnyeit más felhő tárhelyekhez képest, és válassza a legmodernebb szerver technológiát vállalati rendszerei számára.

trainig

Szakmai támogatás

Igény szerinti szakmai tanácsadást DevOps konzultációt és tréningeket biztosítunk a DMC platform megértéséhez és elsajátításához, így akkor is bátran belevághat a projektbe, ha még nem volt dolga microservice alapú technológiákkal.
Harmonia

Összehangolt működés

A létrehozott különböző rendszer-környezetek, (pl. fejlesztői és teszt környezet)  közötti konzisztencia fenntartása hihetetlenül egyszerű a DMC-vel. Az alkalmazások könnyen hordozhatók a különböző platformok, környezetek között.
infra

Biztonságos adattárolás

A DMC klaszteren belül választható redundáns és georedundáns adattárolási mód is, amely fokozott adatbiztonságot nyújt, hiszen az adatok ez esetben garantáltan Magyarországon tárolódnak a Datatronic földrajzilag is elkülönülő adatközpontjaiban. Emellett az automatikus biztonsági mentéseket is a megrendelő igényei szerint állítjuk be.
easy setup

Felhasználóbarát

A DMC csupán néhány kattintással beállítható, kezelőfelülete egyszerű és felhasználóbarát.
központ

Központi rendszerfelügyelet

A platform lehetővé teszi, hogy az összes klasztert, szervert és konténert egy helyről kezelje, függetlenül attól, hogy hol vannak a gépek vagy az alkalmazás-összetevők. Támogatja a csoportos tervezést, megvalósítást, méretezést és az elemek életciklusainak kezelését.
scale

Automatikusan skálázódik

A DMC platform a szokásos manuális erőforrás-kezelési parancsokon kívül lehetővé teszti a teljesen automatikus rendszer kapacitás bővítést az adott alkalmazás CPU/RAM terheltsége alapján, így nem kell attól tartani, hogy pl. egy Black Friday akció alatt a webáruházunk elérhetetlenné válik, vagy nem képes kiszolgálni a hirtelen megnövekedett ügyfélforgalmat.
stabil

Stabilitás

A DMC platform nagyobb, akár milliós nagyságrendű konténerekből álló rendszerek esetén is képes ugyanazt a stabilitást nyújtani, mint egy pár konténerből álló rendszer esetén!!!
önjavítás

Önjavítás

A DMC fokozatosan vezeti be a változásokat, miközben figyelemmel kíséri az egyes példányok állapotát. Probléma esetén a technológia elveti a módosításokat. Abban az esetben, ha az egyik konténer összeomlik, az eszköz lecseréli egy másikra.
monitor

Monitorozás

A DMC biztosítja a folyamatos deep dive monitorozást, hogy Ön könnyedén nyomon tudja követni a rendelkezésre álló erőforrások kihasználtságát.

Csomagjaink természetesen tartalmazzák a Worker Nodeok működéséhez szükséges Master Node-ot, valamint Ön kap a platform kezeléséhez egy önálló Rancher felhasználót is, ahol szabadon tudja kezelni a klasztereit! Amennyiben Ön dedikált Rancher kezelőfelületre tart igényt, úgy kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot!

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!

Ruzsinszki Gergő

Technikai vezető

Email: dmc@datatronic.hu

Ruzsinszki Gergő