Datatronic Cloud Infrastructure (DCI)

Szolgáltatásaink

Virtuális gépek unix és windows operációs rendszerekkel

Alap szoltáltatásaink között elérhetők a virtuális szerverek, különböző operációs rendszerekkel. A Virtuális szerverek konfigurálása az Ön igényeinek megfelelően történik.

Licensz optimalizált Oracle adatbázisok üzemeltetése

Az Oracle adatbázisok licenszelését nagyban befolyásolja a telepített környezet. Optimális költséget Oracle virtualizációval érhetünk el. Cégünk vállalja adatbázisok hosztolását, üzemeltetését, verzióváltását.
A Datatronic Microservice Cluster (DMC) szolgáltatás egy olyan különleges felhő szolgáltatás, amely Kubernetes alapú microservice technológiai háttérre épül, lehetővé téve a folyamatos magas rendelkezésre állást, a leállás mentes rendszer frissítéseket és az automatikus szerver kapacitás allokációt. Ismerje meg a DMC előnyeit más felhő tárhelyekhez képest, és válassza a legmodernebb szerver technológiát vállalati rendszerei számára.
Szolgáltatásaink között elérhető a céges levelezés, ahol a felhasznált tárhely, nem pedig a felhasználószám a mérvadó. A levelezés konfigurációját végezheti az Ön cége, saját hatáskörben, vagy ránk is bízhatja.
Oracle adatbázisokon kívül vállaljuk MySQL, PostgreSQL, MongoDB, MSSQL hosztolását és üzemeltetését is.

Oracle Apex hoszting, támogatás, fejlesztés

Az Oracle Apex egy low-code alkalmazás platform, ami lehetővé teszi skálázható, biztonságos web és mobil alkalmazások gyors fejlesztését.

Amit kínálunk

Szakmai támogatás

Igény szerinti szakmai tanácsadást, DevOps konzultációt és tréningeket biztosítunk a hosztolt platform megértéséhez és elsajátításához, illetve átvállaljuk az üzemeltetési teendőket. (monitorozás, verzió váltás, elérhető hibajavítások telepítése)

Összehangolt működés

A létrehozott különböző rendszer-környezetek, (pl. fejlesztői és teszt környezet) közötti konzisztencia fenntartása hihetetlenül egyszerű a DCI-vel. Az alkalmazások könnyen hordozhatók a különböző platformok, környezetek között.

Biztonságos adattárolás

A nálunk hosztolt rendszerekről biztonsági mentés készül, ahol választható redundáns és georedundáns adattárolási mód is, amely fokozott adatbiztonságot nyújt, hiszen az adatok ez esetben garantáltan Magyarországon tárolódnak a Datatronic földrajzilag is elkülönülő adatközpontjaiban. Emellett az automatikus biztonsági mentéseket is a megrendelő igényei szerint állítjuk be. Vállaljuk DR Site-ok tervezését és kivitelezését a biztonsági mentések távoli tárolásától a szinkronizált, online rendszerekig.

Felhasználóbarát

A hosztolt rendszerekhez adminisztrácós jogot biztosítunk.
A DCI biztosítja a folyamatos deep dive monitorozást, hogy Ön könnyedén nyomon tudja követni a rendelkezésre álló erőforrások kihasználtságát.

Monitorozás

A rendszerek biztonsága érdekében folyamatosan monitorozzuk azokat, biztonsági mentéseket készítünk és jelezzük, ha erőforrás problémái támadnának a rendszer használata közben. Ez különösen fontos webshopok működtetésnél, ahol különböző terhelésnek kell megfelelnie a rendszernek.

Összpontosítson vállalkozására, fejlesztésre, az infrastruktúrát hagyja ránk!

Amennyiben egyedi infrastruktúrára van szüksége mi azt is teljesítjük.

Minden speciális kérést igyekszünk teljesíteni

Szolgáltatás része:

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!

Ruzsinszki Viktor

Ügyvezető, Oracle Senior Technikai tanácsadó

E-mail: oracle@datatronic.hu

Ruzsinszki Viktor