Datatronic Cloud

Komplex és egyben moduláris IT szolgáltatások a

Kidolgozzuk vállalkozása digitális stratégiáját

Digitalizációs folyamatok költséghatékony kivitelezése

Cloud Digitális Tranzformáció felhőszolgáltatás Adattárolás

Datatronic Cloud

A Datatronic Cloud egy saját fejlesztésű, Next Cloud alapokra épült zárt fájl manager és -megosztó rendszer. Célja, hogy biztosítsa az Ön cégén belüli biztonságos adat- és emberi kommunikációt mind chat, hívás és videóhívás funkciókban.
A rendszer egy saját, zárt szerveren keresztül fut, amit csak Ön, kollégái, illetve azok érnek el, akiknek jogosultságot ad. Használatban a rendszer hasonló, mint bármely egyéb Cloud System, ám a külföldi áthidaló szerverek kiiktatásával az adatai sokkal nagyobb biztonságban vannak, ráadásul a Föld bármely pontjáról eléri az Ön és cégének adatait az annak tárolására szolgált redundáns eszközön.
A Datatronic Cloud az alábbi funkciókkal támogatja a segíti a biztonságos mindennapi működést:
  • kompatibilitás az összes fájlformátummal,
  • MS Office és egyéb fájlok akár online szerkeszthetők a fájl letöltése nélkül,
  • hívás és videóhívási lehetőség,
  • szabadon módosítható partnerlista.
A Datatronic Cloud teljes mértékben az Ön, valamint cége igényeire szabható, ráadásul bármelyiken platformon elérhető applikáció formájában.

Desktop Tier

Szeretné gépeit, berendezéseit biztonságosan távolról, akár otthonról irányítani, vezérelni egy zárt hálózaton keresztül?
Amennyiben a gépei IOT alkalmasak, mi egy zárt interfacen keresztül elérhetővé tudjuk tenni Önnek. Célunk, hogy Ön nyomon tudja követni gépeinek működését és bizonyos helyzetekben akár be is tudjon avatkozni.
Amennyiben nem rendelkezik még IOT gépekkel nem probléma, cégünk hivatalos partnerei rendelkeznek világszerte a legnagyobb IOT és Ipar 4.0 eszköz beszállítóival és készséggel segítünk a megfelelő gépek kiválasztásában.
Desktop Tear
Adatkezelés Adatelemző Adatelemzés Üzleti elemzés Költség csökkentés

E-Business - ERP

Komplex vállalat- és termelésirányítási rendszert kínálunk a kis- , és közép vállalatoknak. Cégünk a Flectre ERP rendszerek szakértője, így bátran nyújtjuk ügyfeleink részére a kész és bevállt vállalat- és termelésirányítási rendszereket hosszú távú támogatással. 

Legyen szó a cég bármely területéről, pl. anyagbeszerzés, gyártás, tervezés, raktározás, pénzügy, számlázás stb., modularitásának köszönhetően, az Ön igényeinek megfelelően kialakított rendszert tudunk implementálni, illetve meglévő rendszereihez kapcsolni.

Outsourcing

Mentse le adatait egy egyénileg Önnek épített, dedikált, biztonságos, redundáns szerverre, amelyet bármikor, bárhonnan elér, így használata kényelmes és optimális a felhasználók és az egész cége számára.
Akár egy, akár több szervert szeretne bérelni, mi partnerek vagyunk azok kivitelezésében, szervereit pedig bármikor elérheti a szintén általunk szolgáltatott VPN kapcsolaton keresztül. Célunk az Ön leghatékonyabb kiszolgálása specifikáció és költségek tekintetében is. Amennyiben tőlünk bérel szervert, annak az üzemeltetési és minden egyéb vele járó költségét mi vállaljuk!
Adatainak védelme számunkra a legfontosabb! Többszörös infrastrukturális, többszintes adatvédelem, folyamatos áramellátás és klimatizálás biztosítása által adatai Nálunk biztonságban vannak. Erről személyesen is meggyőződhet, a GDPR irányelveknek megfelelően a szerverek bármikor megtekinthetőek fizikai valójukban!
Adattárolás Outsourcing Adatkezelés Szerver Digitális Tranzformáció

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!