Datatronic Cloud VM
Hamarosan!

A virtuális gépek hozza el a Datatronic Cloud VM

Használja ki a Datatronic Cloud VM összes előnyét és optimalizált szolgáltatásait.

OLVM alapú Next Gen Georedundáns Cloud VPS

vps
VPN

Rendszerbiztonság

A felhőalapú rendszerek biztonságosabbak a hagyományos VM rendszereknél. A felhőalapú virtuális dedikált szerverek lényege, hogy nem egyetlen fizikai szerveren, dedikált önálló gépen osztoznak, hanem egy nagyságrendekkel nagyobb számítási és tárhelykapacitással bíró szerverfarm erőforrásain.
Karbantartás

Karbantartás - Maximális kényelem

Önnek elég csupán a szoftverek karbantartásával foglalkoznia, a szerverek fizikai karbantartását bízza csak ránk.
Gluster Replikáció

Gluster Replikáció

Az adatredundancia elve alapján működő replikált szerver kiemelkedő megbízhatóságot biztosít. Az adatok több csomóponton is jelen vannak, így egy szerver leállása esetén a fájlrendszer működése és az adatok elérhetősége továbbra is biztosított.
Automatikus Live migrate

Automatikus Live Migration

A live migration lehetővé teszi egy teljes futó virtuális gép áthelyezését egyik fizikai szerverről a másikra, leállás nélkül. A virtuális gép megőrzi hálózati identitását és kapcsolatait, biztosítva a zökkenőmentes migrációs folyamatot
DC network

Data Center Networking 

A modern adatközpont-hálózatok összetett elrendezése, amely összeköti az adatközpont erőforráskészletének különböző számítási és tárolási egységeit a magas szintű teljesítmény biztosítása érdekében. Ezt a Datatronic biztosítja a különböző rendszerein keresztül.
Gluster FS

Gluster FS Storage technológia

A Gluster egy jól skálázható hálózati fájlrendszer. A szokásos hardverek használatával nagyméretű, elosztott tárolási megoldásokat hozhat létre média streaminghez, adatok elemzéséhez, valamint egyéb, nagy sávszélességet igénylő feladatokhoz.
Scaleout

Scale-out architecture

A scale-out architecture lehetővé teszi az alkalmazás számára, hogy dinamikusan változtassa meg a forgalom feldolgozásához használt erőforrások mennyiségét.

Uptime

Rendelkezésre állás 99.8%

Linux VM

A Linux virtuális szerverekhez OLVM virtualizációt használunk.

Microsoft VM

Microsoft virtuális szerverekhez OLVM virtualizációt használunk.

Egyedi konfiguráció

Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy elvárásaiknak megfelelően maguk konfigurálhassák gépeiket ügyfélportálunkon.

Georedundancia

Adatközpontjaink területi elkülönülése lehetővé teszi a georedundáns működést.

Blade szerverek

A virtuális szervereink a legmagasabb minőségű Blade technológián futnak.

Biztonsági mentések

Heti biztonsági mentéseink biztosítják ügyfeleink adatainak biztonságát. Egyedi igények alapján a biztonsági mentések gyakorisága és szintje módosítható.

Magyar VM szolgáltatás

Adatait biztonságosan, a GDPR-ben meghatározott irányelveknek megfelelően kezeljük, valamint folyamatos hozzáférést és támogatást biztosítunk Önnek a nap bármely szakában.

Grab’n’Go

PayPal vagy Simple Pay által pár másodperc alatt meg tudja rendelni virtuális szerverét, a fizetés beérkezését követően pedig automatikus elindul az Ön által igényelt szerver kiépítése.

VM Cluster config Docker
A Next Gen VM nagyobb biztonságot és sebességet kínál, hogy magas hatékonyságot érjen el !
A felhőalapú virtuális dedikált szerverek lényege, hogy nem egyetlen fizikai szerveren, dedikált önálló gépen osztoznak, hanem egy nagyságrendekkel nagyobb számítási és tárhelykapacitással bíró szerverfarm erőforrásain. Mint a hagyományos VM-megoldások esetében, az alapelv itt is az, hogy az erőforrások a szükségesnél nagyobb mennyiségben álljanak rendelkezésre, így a szerverfarm kapacitásain osztozó dedikált szerverpéldányok a terheléstől függően mindig elegendő erőforráshoz juthatnak a teljes rendelkezésre állás érdekében. Ennek érdekében redundáns infrastruktúra kerül kialakításra, így az egyes hardvereszköz komponensek meghibásodása nincsen hatással a rendelkezésre állásra, a rendszer más részei át tudják venni a kieső kapacitás funkcióit.

START

Huf 2000 / Havi
 • 1 Intel Xeon CPU
 • 1 GB RAM
 • 10 GB Disk Size
 • Gluster FS Storage Tech

DEVELOPER

Huf 5000 / Havi
 • 2 Intel Xeon CPU
 • 4 GB RAM
 • 50 GB Disk Size
 • Gluster FS Storage Tech
NéPszerű

POWER

Huf 20000 Havi
 • 8 Intel Xeon CPU
 • 16 GB RAM
 • 200 GB Disk Size
 • Gluster FS Storage Tech

Állítsd össze saját egyedi VM-edet

Lépjen Velünk kapcsolatba!

info@datatronic.hu

+36 70 392 7242

Budapest

Ancsin István
Értékesítési Vezető

Copyright © 2021 Datatronic Kft.    All Rights Reserved   
Adatkezelési tájékoztató 
  Cookie szabályzat