Cégünk több éves tapasztalat alapján nyújt kiemelkedő szolgáltatást az Oracle termékeivel kapcsolatban.

Vállaljuk Oracle termékek telepítését, üzemeltetését, fejlesztését, karbantartását.

Oracle szolgáltatások

datatronic oracle szolgáltatások

A Datatronic Kft. már több mint 20 éve dolgozik az Oracle termékeivel és ötvözve azok gyors fejlődését és innovatív technológiáit a Datatronic mély iparági és rendszer-integrációs szakértelmével, folyamatosan a legmagasabb értéket szállítja ügyfeleinek.

Az Oracle E-Business Suite (Oracle Applications/Apps vagy e-Business Suite/EBS-ként is ismert) szolgáltatásai lefedik az alábbi nagyvállalati részterületeket: enterprise resource planning (ERP), customer relationship management (CRM), supply-chain management (SCM), financials (FIN). Ezen alkalmazások telepítését és karbantartását vállaljuk.
Jelentős szoftvertechnológiák alkotják az alkalmazások magját, úgy mint Oracle adatbáziskezelő, (RDBMS motor, PL/SQL, Java, .NET, HTML, XML), valamint EBS technológiai réteg (Oracle Forms Server, Oracle Reports Server, Apache Web Server, Oracle Discoverer, Jinitiator és Java). Az Oracle Corporation eTRM — “E-Business Suite Technical Reference Manuals” biztosítja a szükséges online technikai dokumentációkat az e-Business Suite használatához és támogatásához.
Az Oracle E-Business Suite tartalmaz egy pénzügyi alkalmazáscsomagot multinacionális vállalatok számára. Ezek az alkalmazások csoportokba vannak sorolva, egy ilyen csoport alkot egy közös integrált alkalmazáscsoportot amik egy speciális üzleti folyamat kezelésére lettek kifejlesztve.
Az APEX egy Oracle adatbázis alapú webes alkalmazásfejlesztő eszköz, amely egyedülállóan gyors böngésző alapú fejlesztést és használatot biztosít. Segítségével deklaratívan építhetők professzionális webalkalmazások, melyek hatékonyak és biztonságosak.
Az eszköz kihasználja az Oracle adatbázis képességeit és a már létező sql és pl/sql tudását. Az APEX engine teljesen beépül az adatbáziskezelőbe, annak szerves részét képezi, így kihasználható annak rendkívül robosztus, hatékony és skálázható felépítése. Teljeskörűen támogatott és ingyenes része bármely Oracle RDBMS változatnak, rendkívül egyszerű telepítést, üzemeltetést és fejlesztést kínál.Cégünk előtelepített APEX környezetet biztosít webes alkalmazások fejlesztéséhez.
Oracle Database Support. Az Oracle Database, más néven Oracle adatbázis-kezelő vagy Oracle RDBMS az Oracle Corporation által készített és forgalmazott relációsadatbázis-kezelő rendszer.
Az Oracle VM egy szervervirtualizációs szoftverréteg, amely teljes mértékben támogatja mind az Oracle, mind az attól eltérő alkalmazásokat, valamint hatékonyabb teljesítményt és magas rendelkezésre állást biztosít.
Az Oracle világszínvonalú támogató szervezetével az ügyfelek egy egységesített vállalati szintű támogatást élvezhetnek a teljes virtuális környezetükhöz, beleértve az Oracle VM által tanúsított Oracle Database, Fusion Middleware, e-Business Suite, és Oracle Enterprise Linux szoftvereket.

Exadata szolgáltatások

Az Exadatával felgyorsul a hasznos információ gyűjtés vállalata számára:
adatgyűjtés, elemzés, kutatás, analitika. Így javítunk cégének teljesítményén, hogy hatékonyabb legyen az időkihasználtság és sikeresen csökkentse költségeit a Datatronic Exadata szolgáltatásaival.

Exadata Üzemeltetés

Vállaljuk az Ön cégének már meglévő Exadata rendszerének napi üzemeltetését:

Exadata Patching

Exadata Telepítés

További információkért lépjen velünk kapcsolatba!