Oracle szolgáltatások

felsőfokon a digitális átalakulásért

datatronic oracle szolgáltatások

Cégünk több éves tapasztalat alapján nyújt kiemelkedő szolgáltatást az Oracle termékeivel kapcsolatban.

Vállaljuk bármilyen verziójú Oracle termék telepítését, üzemeltetését, fejlesztését, karbantartását.

Oracle applications

oracle E-business suite

E-Business Suite

Az Oracle E-Business Suite (Oracle Applications/Apps vagy e-Business Suite/EBS-ként is ismert) szolgáltatásai lefedik az alábbi nagyvállalati részterületeket: enterprise resource planning (ERP), customer relationship management (CRM), supply-chain management (SCM), financials (FIN). Ezen alkalmazások telepítését és karbantartását vállaljuk.

Jelentős szoftvertechnológiák alkotják az alkalmazások magját, úgy mint Oracle adatbáziskezelő, (RDBMS motor, PL/SQL, Java, .NET, HTML, XML), valamint EBS technológiai réteg (Oracle Forms Server, Oracle Reports Server, Apache Web Server, Oracle Discoverer, Jinitiator és Java). Az Oracle Corporation eTRM — “E-Business Suite Technical Reference Manuals” biztosítja a szükséges online technikai dokumentációkat az e-Business Suite használatához és támogatásához.

Az Oracle E-Business Suite tartalmaz egy pénzügyi alkalmazáscsomagot multinacionális vállalatok számára. Ezek az alkalmazások csoportokba vannak sorolva, egy ilyen csoport alkot egy közös integrált alkalmazáscsoportot amik egy speciális üzleti folyamat kezelésére lettek kifejlesztve.

iLearning

Oracle iLearning egy nagyvállalati elektronikus oktatás menedzsment rendszer, amely egy bárki által elérhető, bármikor és bárhol használható, hatékonyan kezelhető, integrált és bővíthető internet alapú tanulás-segítő megoldás, mely további előnyöket is biztosít az Oracle saját e-Business Suite vállalatirányítási rendszerével történő integrációval.

Az Oracle iLearning együttműködést biztosít a tanulók, oktatók, tartalomkészítők és menedzserek között egy hatékony kollaboratív tanulási közösséget alkotva. Biztosítja az alap képességeket amik egy oktatás menedzsment rendszerre jellemzőek – tartalom kezelés, feliratkozás, tanuláskövetés és átadás, tanulási folyamat menedzselése és monitorozása – mindemellett a tanulási folyamatot és irányítást egy innovatív megközelítésbe helyezi. Az Oracle iLearning önkiszolgáló hozzáférést biztosít nemcsak a tanulóknak, hanem a vezetőknek és a tartalomkészítőknek is, ezáltal garantál nagyobb sebességet kevesebb költség mellett egy hatékony tanulás-segítő környezetben.

Az Oracle iLearning tesztkörnyezetünk rendelkezésre áll. Lépjen velünk kapcsolatba.

datatronic oracle self-study
datatronic oracle fusion applications

Oracle Fusion Applications (OFA)

Oracle Fusion Applications (OFA) Nagyvállalati erőforrás tervező szoftver alkalmazáscsomag.

Különböző termékcsomagokat foglal magában: pénzügyi menedzsment, humán erőforrások, ügyfélkapcsolat menedzsment, ellátási lánc menedzsment, beszerzés, kormányzás, projekt portfólió. 2010-ben jelentették be és egy évvel később a 2011-es OpenWorld-on adták ki az első verziót.

A Fusion Applications tesztkörnyezetünk rendelkezésre áll. Lépjen velünk kapcsolatba.

Virtual Machine (VM)

Az Oracle VM egy szervervirtualizációs szoftverréteg, amely teljes mértékben támogatja mind az Oracle, mind az attól eltérő alkalmazásokat, valamint hatékonyabb teljesítményt és magas rendelkezésre állást biztosít.

Az Oracle világszínvonalú támogató szervezetével az ügyfelek egy egységesített vállalati szintű támogatást élvezhetnek a teljes virtuális környezetükhöz, beleértve az Oracle VM által tanúsított Oracle Database, Fusion Middleware, e-Business Suite, és Oracle Enterprise Linux szoftvereket.

oracle vm
oracle weblogic

Weblogic server

Oracle WebLogic Server az Oracle Fusion Middleware portfólió része és támogatja az Oracle, DB2, Microsoft SQL Server, MySQL Enterprise és egyéb JDBC-kompatibilis adatbázisok használatát.

Developer suite)

Oracle Developer Suite egy Oracle Corporation által kiadott fejlesztési programcsomag.

A fő komponensei Oracle Forms és Oracle Reports, Oracle JDeveloper. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik a különböző verziójú Oracle fejlesztési programcsomagok használatában és támogatásában. Az utóbbi 10 év alatt számos felhasználói felületet, interfészt, egyedi modult és riportot készítettünk

oracle developement suite
oracle application express

Application Express (APEX)

Az APEX egy Oracle adatbázis alapú webes alkalmazásfejlesztő eszköz, amely egyedülállóan gyors böngésző alapú fejlesztést és használatot biztosít. Segítségével deklaratívan építhetők professzionális webalkalmazások, melyek hatékonyak és biztonságosak.

Az eszköz kihasználja az Oracle adatbázis képességeit és a már létező sql és pl/sql tudását. Az APEX engine teljesen beépül az adatbáziskezelőbe, annak szerves részét képezi, így kihasználható annak rendkívül robosztus, hatékony és skálázható felépítése. Teljeskörűen támogatott és ingyenes része bármely Oracle RDBMS változatnak, rendkívül egyszerű telepítést, üzemeltetést és fejlesztést kínál.Cégünk előtelepített APEX környezetet biztosít webes alkalmazások fejlesztéséhez.

Database

Oracle Database Support. Az Oracle Database, más néven Oracle adatbázis-kezelő vagy Oracle RDBMS az Oracle Corporation által készített és forgalmazott relációsadatbázis-kezelő rendszer.

oracle database
oracle datasafe

Oracle Data Safe

Többszintes Adatvédelem és vezérlőközpont

Az Oracle Data Safe egy egységes vezérlőközpont az Oracle adatbázisaihoz, amely segít megérteni adatainak érzékenységét, felbecsülni az adatokkal kapcsolatos kockázatokat, elrejteni az érzékeny adatokat, végrehajtani és ellenőrizni a biztonságos ellenőrzéseket, felmérni a felhasználói biztonságot, figyelemmel kísérni a felhasználói tevékenységeket és kezelni az adatbiztonsági megfelelést a követelményeknek.

Függetlenül attól, hogy autonóm adatbázist vagy Oracle DB rendszert használ, az Oracle Data Safe alapvető adatbiztonsági képességeket nyújt az Oracle Cloud Infrastruktúra szolgáltatásként.

Digital Assistant (Chatbot)

Építsen digitális asszisztenseket vállalati alkalmazásaihoz

Az Oracle Digital Assistant platformot és eszközöket kínál az AI-alapú asszisztensek könnyű összeépítéséhez, amelyek kapcsolódnak a háttér-alkalmazásokhoz. A digitális asszisztens a mesterséges intelligenciát használja a természetes nyelv feldolgozásához és megértéséhez, hogy automatikusan felvegye a kapcsolatot azon beszélgető felületekkel, amelyek azonnal reagálnak, javítják a felhasználói elégedettséget és növelik az üzleti hatékonyságot.

oracle digital assistant
Oracle3rdpartyOnPremV1

Oracle Cloud alkalmazások

Oracle komplex Cloud szolgáltatások Licenc alapon. A gépi tanulásra épülő Oracle Cloud Applications a legteljesebb alkalmazáscsomagot kínálja a legjobb technológiával, lehetővé téve a gyors innovációt egy modern UX és az ügyfél első megközelítése révén.

Alapjában véve a szoftver mint szolgáltatás (SaaS) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy használhassák a szoftvereket a felhőben. A modern felhőcsomag komplett, agilis, biztonságos és nyitott megoldást kínál az egész vállalkozás számára, számviteli, HR, marketing, beszerzési, projektmenedzsment, értékesítési menedzsment, szolgáltatás, ellátási lánc, szállítási menedzsment és egyebek között.

A Datatronic Kft. már több mint 12 éve dolgozik az Oracle termékeivel és ötvözve azok gyors fejlődését és innovatív technológiáit a Datatronic mély iparági és rendszer-integrációs szakértelmével, folyamatosan a legmagasabb értéket szállítja ügyfeleinek.

Lépjen velünk kapcsolatba!

info@datatronic.hu

+36 70 392 7242

Budapest

Ancsin István
Értékesítési Vezető

Copyright 2020 Datatronic    All Rights Reserved    Adatkezelési tájékoztató   Cookie szabályzat