Biztonságos Digitalizáció

Komplex és egyben moduláris IT & OT szolgáltatások a

Integrated cloud erp Digitális Tranzformáció Digitális Tranzformáció

Kidolgozzuk vállalkozása digitális stratégiáját

Költséghatékonyan kivitelezzük a digitalizációs folyamatokat

Cloud Digitális Tranzformáció felhőszolgáltatás Adattárolás

Datatronic Cloud

A Datatronic Cloud egy saját fejlesztésű Next Cloud alapokra épült Zárt fájl manager és megosztó rendszer. Célja hogy biztosítsa az Ön cégén belüli biztonság adat és emberi kommunikációt mind chat , hívások és videóhívások funkcióban.

A rendszer egy saját zárt szerveren keresztül fut amit csak Ön és a kollégái érhetnek el illetve akiknek jogosultságot ad. A rendszer hasonló mint egy konkurens Cloud system. A különbség, hogy az Ön adati nálunk biztonságban vannak, mivel nincsenek áthidaló külföldi szervek, Önnek és cégének csak egy dedikált redundás eszközön vannak tárolva az adatai amit a föld bármely pontjáról elérhet.

 A Datatronic Cloud elősegíti a mindennapos biztonságos működés. Kompatibilis az összes fileformátummal , így könnyedén szerkeszthet Word Dokumentumokat, MS Excel fileokat vagy Power Point prezentációkat, úgy hogy a gépre azokat nem is kell letöltenie. Bátran hívhatja akár videó hívásban is kollégát amit akát fel is vehet, és tárolódik az Ön felhő rendszerében. Nincsenek rejtett költségeink minden személyre és cégre szabható így tökéletesen az Ön és cége igényeire tudjuk modulárisan szolgáltatni a Datatronic Cloud-ot. A Datatronic Cloud elérhető az összes platformon applikáció formájában. A DC csomag tartalma 15 EUR / fő / Hó. A csomag tartalma:

Desktop Tier

Szeretné gépeit és berendezéseit biztonságosan otthonról vagy akár Távolról irányítatani és vezérlni egy zárt hálozaton keresztül?

Amennyiben a gépei IOT alkalmasak mi egy zárt interfacen keresztül elérhetővé tudjuk tenni Önnek. Célunk, hogy Ön nyomon tudja követni gépeinek működését és bizonyos helyzetekben akár be is tudjon avatkozni

Amennyiben nem rendelkezik még IOT gépekkel nem probléma cégünk hivatalos partnerei rendelkeznek világszerte a legnagyobb IOT és Ipar 4.0 eszköz beszállítóival és készséggel segítünk a megfelelő gépek kiválasztásában

Desktop Tear
Adatkezelés Adatelemző Adatelemzés Üzleti elemzés Költség csökkentés

E-Business - ERP

Komplex Vállalat és Termelésirányítási rendszert kínálunk a kis- , közép- és nagyvállalalatoknak. Cégünk az Oracle termékek és rendszerek szakértője így bátran tudunk adni kész és bevállt vállalat és termelés irányítási rendszereket, hosszú távú támogatással.

Igény szerint bármilyen moduláris vállalat vagy termelés irányítási rendszert tudunk implementálni ami segíti az Ön cégének. Legyen szó anyagbeszerzés , gyártás , tervezés, raktározás, logisztikai vagy akár irodai alkamazások , számlázás , pénzügy, jogi vagy adó ügyvitel.

Amennyiben már rendelkezik vállalat vagy termelés irányítási rendszerrel (MySQL, SAP, Microsoft exPanda, Abas, Cobra, Unit4) de szeretné távolról biztonságosan elérni, vagy fejleszteni – esetleg váltani – az ilyen kérésekben is tudunk 100%-os támogatást adni. Kérem tekintse meg az esettanulmányunkat.

Outsourcing

Mentse le minden céges adatát egy dedikált biztonságos redundáns szerverre. A szerverek egyénileg építetettek, biztonságos alapokon hogy a felhasználókat és a cégeket a legopotimálisabban szolgálja.

Az adatok természetesen elérhetőek egy biztonságos VPN kapcsolaton keresztül amit szintúgy szolgáltatunk az Ön cégének. Amennyiben az Ön cége több szervert szeretne bérelni mi abban is partnerek vagyunk.A cél a lehető leghatékonyabb kiszolgálás mind költségben mind specifikáció tekintetében. Amennyiben tőlünk bérel szervert az üzemeltetést és minden vele járó költséget mi vállalunk.

Az Adatvédelem számunkra az első. Többszörös infrastruktúrális redundanciával rendelkezünk Többszintes adatvédelemmel és folyamatos áram és klimítizálás biztosított szerverközpontjainkban. Az Ön dedikált szervere a GDPR irányelveknek megfelelőn fizikális valójukban is megtekinthetőek!

Adattárolás Outsourcing Adatkezelés Szerver Digitális Tranzformáció
stream videó online színház

Streaming Szolgáltatás

Rendezvények, események szervezése és közvetítése rugalmas és professzionális stábbal, egyedi grafikai megoldásokkal: konferenciák, színházi előadások, koncertek, sajtótájékoztatók, díjátadók, oktatás helyszíni hangosítása, világítása, rögzítése, live stream-je teljes körű projektmenedzsmenttel.

 • Forgatás és felvételkészítés, kép- és hangrögzítés
 • Felvétel akár 6 kamerával
 • Drónfelvétel élő közvetítése
 • Élő videó- és hangkeverés
 • Saját honlapon is közvetíthető zárt, jelszóval védett hozzáféréssel (pl. webinárium)
 • Dedikált szerver
 • Egyedi grafikával ellátott, arculatos stream felület
 • Kapcsolódó grafikai munkák, feliratozás, animációk készítése
 • Az internetes közvetítés egyedi stream szerver megoldással történik, így nem okoznak problémát a helyi hálózati korlátok.
 • Az eseményt egyidejűleg akár 1000 néző követheti számítógépen, tableten vagy mobiltelefonon.
 • Stábunk garantálja, hogy az eseményt stúdióminőségben közvetítjük.
 • Kameráink 4K felbontásban rögzítik az eseményt.
 • Streamelés 720p vagy Full HD felbontásban.
 • Az eseményt élőben vágva, brand-elve közvetítjük.
 • Egyedi grafikák, feliratok is beépíthetők a közvetítésbe.
 • Helyi internetkapcsolat nélkül is biztosítjuk az élő közvetítést.
 • Minden platformon zárt, védett vonal a legmagasabb biztonsági faktorral ellátva
 • Többszörös redundanciával ellátott rendszer – a rendszer stabilitása érdekében
 • Saját domainre illeszthető, így a saját honlapról játszható a stream – nem kell más webhelyről lejátszani
 • Egyedülálló stream szervereket fejlesztettünk az akadásmentes magas minőségű élményért
 • Kompatibilis minden platformmal – iOS, Android, Windows
 • Weben keresztül nézhető, nem kell külön felület – Edge, Chrome, Safari, Firefox
 • Alternatív node-ok integrálása a terhelésmegosztás érdekében

Operatív Partnereink

Stratégiai Partnereink

Lépjen velünk kapcsolatba!

info@datatronic.hu

+36 70 392 7242

Budapest

Juhász Márton
Fejlesztési és Értékesítési Igazgató

Copyright 2020 Datatronic    All Rights Reserved    Adatkezelési tájékoztató   Cookie szabályzat