FLECTRA ERP
Tarts lépést a világgal!

Mit nyújt Önnek a Flectra?

A Flectra a ma elérhető legmodernebb technológiai alapokon nyugvó, nyílt forráskódú ERP rendszer, amely az üzlet minden lényeges aspektusát lefedi, ezzel hatékonyan segíti vállalkozása növekedését.

A Datatronic Kft., mint a Flectra első magyarországi disztribútora, gondoskodik a rendszer helyi adottságokhoz való hozzáigazításáról, folyamatos továbbfejlesztéséről és biztosítja a professzionális ügyféltámogatást a rendszer telepítésétől kezdve a folyamatos, problémamentes üzemeltetésig.

Milyen előnyei lehetnek?

– Minden adminisztrációs vállalati folyamat egyetlen rendszerben
– Átlátható integrált működés
– Időmegtakarítás
– Rugalmas elérés bárhol, bármikor, akár mobiltelefonról is (csak Andorid alkalmazáson keresztül)
– Magas ár-érték arány kezdeti befektetés nélkül
– Forgótőke megtakarítás
– Gyorsabb ügyfélkiszolgálás
– Havi vagy éves előfizetési konstrukció
– Szakértői háttér-támogatás, magyar lokalizáció
– Biztonságos, ISO minősített felhős szerverkörnyezet

Milyen üzleti folyamatokra használható?

A Flectra ERP rendszert a ma elérhető legmodernebb, nyílt forráskódú fejlesztői környezetben készítik, aminek köszönhetően szinte korlátlan nemzetközi fejlesztői kapacitás áll rendelkezésre. Ez lehetővé tette számtalan üzleti folyamat leképezését a Flectrában, és egyre több speciális, hagyományos ERP-n túlmutató funkcióra készültek már modulok. A Flectra funkcióinak bővítése folyamatos és dinamikusan növekszik az elérhető modulok száma. Nézzük meg a legfontosabbakat!

Értékesítést támogató modulok

Ügyfélkapcsolat (CRM)

Értékesítés

Eszköz kölcsönzés

Számlázás

Értékesítési pont (POS)

Logisztikai modulok

Raktár

Gyártás

Beszerzés

Karbantartás

Webshop modulok

Weboldal

Webáruház

Blogok

Fórumok

Élő chat

eLearning

Marketing modulok

E-mail marketing

Marketing

Események

Felmérések

HR modulok

Alkalmazottak

Munkaidő kimutatás

Szabadságok

Toborzás

Flotta

Különleges modulok

Találkozók

Helpdesk

Projekt

Dokumentumok

Vezetői információk

Fontos, hogy kiemeljük a Flectra modern riportálási lehetőségeit, amely minden modulra kiterjed, legyen az pivot tábla vagy egy diagram.

A Flectra modularitásának további előnye, hogy Önnek nem szükséges a teljes rendszert megvásárolnia, elég csupán a vállalkozása profiljához illeszkedő modulokra előfizetni és azokat bevezetni. Ennek köszönhetően egyrészt a rendszer költséghatékonyabb, másrészt egy sokkal személyre szabottabb rendszert tudunk Önnek nyújtani, ami megfelelően illeszkedik elvárásaihoz és rugalmasan bővíthető.

Induljon el minimális befektetéssel (havi vagy éves előfizetéssel)! Felhő alapú megoldásainknak köszönhetően, Önnek nem szükséges további hardware eszközökbe sem befektetnie!

Flectra - Light

Szeretné az ERP bevezetést még egyszerűbbé tenni? A Datatronic előkészítette a Flectra ERP egyszerűsített változatát, a Flectra-Light-ot, mely egy mai tipikus kereskedelmi kkv üzleti folyamatait fedi le attól függően, hogy hagyományos, inkább B2B, vagy webshopot üzemeltető B2C értékesítést folytat. Csomagajánlataink kezdeti beruházás nélkül lehetővé teszik Önnek egy mai modern ERP rendszer használatát, akár bevezetési költségek nélkül. Miért várna hónapokig, amikor már most szintet léphet vállalkozása működtetésében?

Flectra - Light csomagajánlatok

További modulok

Egyedi Flectra ERP rendszer kialakításához a következő modulok érhetők még el:

Gyártás
Karbantartás
POS – bolti terminál
Marketing
No-Code Studio
PLM (Product Life cycle Management)
Toborzás
Bérelhető termékek kezelése (Kölcsönző)
Előfizetéses termékek kezelése
Szabadság kezelése
Időnyilvántartás
Pénzügy
Helpdesk
Időpontfoglalás
Események kezelése
Dolgozói költségelszámolások
Jóváhagyások kezelése
Ha még több információt szeretne, olvasson tovább vagy tekintse meg Flectra bemutató videóinkat:

Flectra videók

Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása
Videó lejátszása

Kapcsolódó cikkeink

Csakis azok a vállalkozások fejlődnek napról napra, amelyek rendszerszinten menedzselik feladataikat. Ugyan a digitalizációnak köszönhetően a CRM szoftverek használata egyre népszerűbb, de még sok vállalkozás kételkedik, hogy érdemes-e bevezetni egy ilyen rendszert. Hogyan segíti a CRM a mindennapi munkát és a növekedést? Alábbi cikkünkből kiderül!
A folyamatosan megújuló digitális térben számos vállalkozásnak rendkívül nehéz tartania a lépést a sebesen száguldó élvonallal. Egy alaposan kidolgozott digitális stratégia azonban minden lépést tartalmaz, amely az online térben való érvényesüléshez szükséges. Nézzük, konkrétan miért nélkülözhetetlen egy digitális marketing stratégia!

5 tévhit az ERP bevezetésével
kapcsolatban

Az ERP bevezetését illetően rengeteg hamis információ kering a köztudatban, ezért alábbi cikkünkben most összegyűjtöttük a leggyakoribb tévhiteket. Melyek ezek, és miért nem állják meg a helyüket? Mutatjuk!
Vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésével új szintre emelhető egy vállalkozás hatékonysága. Hogyan könnyíti meg a vezetőség és a munkatársak mindennapjait egy jól megválasztott ERP szoftver használata? Íme 5 érv!

További információink

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy kérdése merült fel, vegye fel velünk a kapcsolatot! Állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségen:
Kápolnási Angelika
ERP Projektvezető
Tel: +36 70 421 3483
E-mail: flectra@datatronic.hu