FLECTRA ERP
Tarts lépést a világgal!

Mit nyújt Önnek a Flectra?

A Flectra a ma elérhető legmodernebb technológiai alapokon nyugvó, nyílt forráskódú ERP rendszer, amely az üzlet minden lényeges aspektusát lefedi, ezzel hatékonyan segíti vállalkozása növekedését.

A Datatronic Kft., mint a Flectra első magyarországi disztribútora, gondoskodik a rendszer helyi adottságokhoz való hozzáigazításáról, folyamatos továbbfejlesztéséről és biztosítja a professzionális ügyféltámogatást a rendszer telepítésétől kezdve a folyamatos, problémamentes üzemeltetésig.

Milyen előnyei lehetnek?

– Minden adminisztrációs vállalati folyamat egyetlen rendszerben
– Átlátható integrált működés
– Időmegtakarítás
– Rugalmas elérés bárhol, bármikor, akár mobiltelefonról is (csak Andorid alkalmazáson keresztül)
– Magas ár-érték arány kezdeti befektetés nélkül
– Forgótőke megtakarítás
– Gyorsabb ügyfélkiszolgálás
– Havi vagy éves előfizetési konstrukció
– Szakértői háttér-támogatás, magyar lokalizáció
– Biztonságos, ISO minősített felhős szerverkörnyezet

Milyen üzleti folyamatokra használható?

A Flectra ERP rendszert a ma elérhető legmodernebb, nyílt forráskódú fejlesztői környezetben készítik, aminek köszönhetően szinte korlátlan nemzetközi fejlesztői kapacitás áll rendelkezésre. Ez lehetővé tette számtalan üzleti folyamat leképezését a Flectrában, és egyre több speciális, hagyományos ERP-n túlmutató funkcióra készültek már modulok. A Flectra funkcióinak bővítése folyamatos és dinamikusan növekszik az elérhető modulok száma. Nézzük meg a legfontosabbakat!

Értékesítést támogató modulok

Ügyfélkapcsolat (CRM)

Értékesítés

Eszköz kölcsönzés

Számlázás

Értékesítési pont (POS)

Logisztikai modulok

Raktár

Gyártás

Beszerzés

Karbantartás

Webshop modulok

Weboldal

Webáruház

Blogok

Fórumok

Élő chat

eLearning

Marketing modulok

E-mail marketing

Marketing

Események

Felmérések

HR modulok

Alkalmazottak

Munkaidő kimutatás

Szabadságok

Toborzás

Flotta

Különleges modulok

Találkozók

Helpdesk

Projekt

Dokumentumok

Fontos, hogy kiemeljük a Flectra modern riportálási lehetőségeit, amely minden modulra kiterjed, legyen az pivot tábla vagy egy diagram.

A Flectra modularitásának további előnye, hogy Önnek nem szükséges a teljes rendszert megvásárolnia, elég csupán a vállalkozása profiljához illeszkedő modulokra előfizetni és azokat bevezetni. Ennek köszönhetően egyrészt a rendszer költséghatékonyabb, másrészt egy sokkal személyre szabottabb rendszert tudunk Önnek nyújtani, ami megfelelően illeszkedik elvárásaihoz és rugalmasan bővíthető.

Induljon el minimális befektetéssel (havi vagy éves előfizetéssel)! Felhő alapú megoldásainknak köszönhetően, Önnek nem szükséges további hardware eszközökbe sem befektetnie!

Flectra - Light

Szeretné az ERP bevezetést még egyszerűbbé tenni? A Datatronic előkészítette, felparaméterezte a Flectra ERP alapcsomag változatát, a Flectra-Light-ot, mely egy tipikus kisvállalkozás üzleti folyamatait fedi le. Elérhető telepítési és bevezetési költségek nélkül. Miért várna hónapokig, amikor már most szintet léphet vállalkozása működtetésében?

Flectra - Light alap modulok

Beszállítói és ügyfélkapcsolatok
Beszerzés
Raktárkészlet kezelés
Értékesítés
Belső Kommunikáció
Naptár
Vezérlőpult

Flectra - Light extra modulok

HR csomag (alkalmazottak, szabadságok)
Online business csomag (honlap, webshop, chat, bankkártyás fizetések)
CRM
Gyártás
Ha még több információt szeretne, olvasson tovább vagy tekintse meg Flectra bemutató videóinkat:

Flectra videók

Kapcsolódó cikkeink

Csakis azok a vállalkozások fejlődnek napról napra, amelyek rendszerszinten menedzselik feladataikat. Ugyan a digitalizációnak köszönhetően a CRM szoftverek használata egyre népszerűbb, de még sok vállalkozás kételkedik, hogy érdemes-e bevezetni egy ilyen rendszert. Hogyan segíti a CRM a mindennapi munkát és a növekedést? Alábbi cikkünkből kiderül!
A folyamatosan megújuló digitális térben számos vállalkozásnak rendkívül nehéz tartania a lépést a sebesen száguldó élvonallal. Egy alaposan kidolgozott digitális stratégia azonban minden lépést tartalmaz, amely az online térben való érvényesüléshez szükséges. Nézzük, konkrétan miért nélkülözhetetlen egy digitális marketing stratégia!

Vállalatirányítási rendszer (ERP) bevezetésével új szintre emelhető egy vállalkozás hatékonysága. Hogyan könnyíti meg a vezetőség és a munkatársak mindennapjait egy jól megválasztott ERP szoftver használata? Íme 5 érv!További információink

Amennyiben felkeltettük érdeklődését vagy kérdése merült fel, vegye fel velünk a kapcsolatot! Állunk szíves rendelkezésére az alábbi elérhetőségen:
Ancsin István
Sales manager
Tel.: +36 70 392 7242
E-mail: flectra@datatronic.hu